Rahsia Kurus Dengan Pantas & Selamat Tanpa Diet

Green Coffee (Kopi Hijau) Svetol

kurus dengan green coffee Green Coffee (Kopi Hijau) adalah biji kopi asli yang belum di panggang dan masih mempunyai zat-zat dan kelebihan yang terkandung dalamnya. Ianya mengandungi bahan utama iaitu asid chlorogenic yang merangsang metabolisme di dalam tubuh untuk menurunkan berat badan.

Produk ini terbukti berkesan untuk menurunkan berat badan secara sihat, cepat dan selamat. Green coffee merupakan antara suplemen penurunan berat badan yang paling popular di dunia. kurus dengan green coffee

Selamat… Mudah… Berkesan

Pantas Kurus Dengan Kopi Hijau
kurus dengan green coffee Anda ada masalah berat badan?
kurus dengan green coffee Anda susah nak turunkan berat badan?
kurus dengan green coffee Anda dah cuba macam-macam produk tapi tak berkesan?
kurus dengan green coffee Anda dah tak tahu nak buat macamana untuk kurus?
kurus dengan green coffee Anda nak slim dengan cepat ?
kurus dengan green coffee Anda sudah diet tapi tak kurus jugak?
kurus dengan green coffee Anda sudah berbelanja besar tapi tak kurus-kurus?
kurus dengan green coffee Anda asyik-asyik gagal kuruskan badan?
kurus dengan green coffee Anda nak kuruskan badan cepat dalam masa seminggu?
kurus dengan green coffee Anda nak kurus dengan cepat dan selamat?
Kini anda tak perlu risau lagi..kami dapat membantu anda..dengan produk yang hot dipasaran...

Green Coffee berkesan menurunkan berat badan anda dengan pantas

Dan membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal dengan produk yang mudah, senang dan selamat TANPA BERLAPAR
Green Coffee - Bakar Lemak

Green Coffee Dengan Svetol adalah suplemen dalam bentuk kapsul yang mudah, senang dan selamat dalam membantu mengurangkan berat badan anda dengan pantas.

Asid (chlorogenic) klorogenik adalah komponen utama dalam produk supplemen ini, ianya merangsang tubuh anda untuk menukar lemak kepada tenaga dan seterusnya meningkatkan metabolisme dalam tubuh. Ini bermakna tubuh anda akan mula mencairkan semua lemak yang tersimpan dan terkumpul di bahagian seperti pinggul, paha, perut dan banyak lagi. Ianya juga dapat membantu mengurangkan penyerapan glukosa di dalam badan.

SVETOL® adalah kaedah menyahkan kafein dari biji kopi bagi memelihara kandungan spesifik Chlorogenic Acid (CGA). Setelah diekstrak ianya dikapsulkan mengikut dos miligram (mg) per kapsul. Berbanding bijian kopi yang biasanya dikisar, kandungan CGA yang diekstrak dan dikapsul adalah lebih tinggi kepekatannya iaitu sebanyak 47% hingga 50%!

Green Coffee Extract - Chlorogenic Acid

Watch Vidoe Chlorogenic Acid

Green Coffee menjadi popular setelah diperkenalkan di US melalui Dr. Oz Show.

TANPA SENAMAN.. TANPA DIET & TIADA KESAN SAMPINGAN
MEMBANTU MEMBAKAR LEMAK DENGAN PANTAS

Mengapa Green Coffee with Svetol Perlu Menjadi Pilihan Anda?

kurus dengan green coffee 100% produk organik
kurus dengan green coffee Membantu menurunkan berat badan.
kurus dengan green coffee Membantu menurunkan kadar kolestrol
kurus dengan green coffee Membantu kempiskan perut
kurus dengan green coffee Membakar lemak berlebihan
kurus dengan green coffee Meningkatkan tenaga
kurus dengan green coffee Merangsang metabolisma
kurus dengan green coffee Mengawal selera makan
kurus dengan green coffee Di jamin Halal oleh Jakim
kurus dengan green coffee Di jamin selamat. Lulus KKM (MAL08080453TC)
kurus dengan green coffee Sesuai Untuk lelaki & Wanita
kurus dengan green coffee Sesuai Juga Untuk Yang Ada Darah Tinggi/ Kencing Manis/ Jantung
kurus dengan green coffee Tiada kesan sampingan & selamat

Watch Vidoe Chlorogenic Acid

Kenapa Perlu Kurus?

Ramai beranggapan yang kurus tak penting. Tahukah anda, bila kita gemuk maka kita lebih mudah terdedah kepada pelbagai penyakit yang kronik. Sekiranya berat badan kita berlebihan, berkemungkinan kita akan menghadapi masalah penyakit :

Masalah Obesiti - Green Coffe - Kopi Hijau

Jom kita kuruskan badan...sihat dan kelihatan menarik bersama Green Coffee.

Fakta Obesiti

Rakyat Malaysia Gemuk
Masalah Gemuk Penduduk Malaysia

Apa Kata Pengguna Green Coffee?

Watch Vidoe Chlorogenic Acid

Disclaimer: results may vary based on individual
Testimoni Green Coffee Svetol
Disclaimer: results may vary based on individual
Testimoni Green Coffee Svetol
Disclaimer: results may vary based on individual
Testimoni Green Coffee Svetol
Disclaimer: results may vary based on individual
Mereka antara pengguna-pengguna yang telah pun berjaya menurunkan berat badan.
Anda pula bagaimana?


Secara umum, kebanyakan orang berasa sihat semasa dalam menggunakan produk ini dan mereka didorong oleh kejayaan dan kesejahteraan secara keseluruhan. Namun, produk ini Tidak Sesuai Bagi Para Ibu Yang Menyusukan Anak (Bayi Bawah 2 tahun) / Lepas Bersalin

Cara Makan

kurus dengan green coffee Ambil 2 biji waktu pagi setiap hari. Sebaiknya ambil 30 minit sebelum makan.

Atau

kurus dengan green coffee Ambil 1 biji waktu pagi & 1 biji waktu petang/malam. Sebaiknya ambil 30 minit sebelum makan.

Peringatan Mesra

Terdapat berbagai variasi produk green coffee atau kopi hijau di pasaran dan anda bebas memilih produk yang diinginkan. Ada yang tiruan dan ada yang berbentuk uncang yang menjadi kopi ‘pra campuran’. Tetapi perlu diingatkan bahawa HANYA EKSTRAK GREEN COFEE yang telah DINYAHKAN KAFEIN & DITINGKATKAN ASID KLOROGENIK sahaja yang terbukti secara klinikal dapat membantu membakar lemak dalam masa yang singkat

KAFEIN DAN GULA DI DALAM KOPI HIJAU PRA CAMPURAN TIDAK BAIK UNTUK PENGIDAP DARAH TINGGI DAN KENCING MANIS.. BUAT PILIHAN BIJAK

SVETOL® adalah fasiliti & teknologi yang digunakan untuk mengekstrakkan kopi hijau yang terbukti berkesan dan selamat secara klinikal oleh badan kerajaan dibeberapa negara terkemuka seperti USA, Korea, Canada dan France



order now

BERTINDAK SEKARANG DAN DAPATKAN GREEN COFFEE HARI INI !!!

HANYA 2 KAPSUL SEHARI UNTUK KURUS DENGAN PANTAS
Green Coffee With Svetol
Green Coffee With Svetol
Green Coffee With Svetol

HARGA: RM150 (1 botol - 60 kapsul)
PERCUMA Pos Laju Seluruh Malaysia

Sekirannya ingin membuat bayaran melalui ATM, Internet Banking atau Wang Tunai, sila hubungi admin.

Sebarang pertanyaan, sila
Whatsapp GC ke 0193857717
Atau
order now green coffee

diskaun green coffee